Påskeudstilling 2012 på Lundbæk

Så nærmer højtiden for udstillinger, ferniseringer og kunstværker sig. Ja, faktisk vil nogle (ikke mindst os, der ferierer) nok mene, at den allerede er her. Påsken! Tiden, som for mange er forbundet med æg og kyllinger, men som for os kunstnere betyder travlhed og udstillinger. Og i år er ingen undtagelse :)

Landskabsmaleri af den nordjyske kunstner Tine FaurholdtDe seneste 4-5 år er jeg blevet inviteret til at deltage i den store årlige påskeudstilling på Lundbæk v. Nibe. Det er jeg også blevet i år, men pga. travlhed og mange malerier ude i udstilling, var jeg faktisk kommet frem til, at i år måtte jeg takke pænt nej. Rigtig mange af mine malerier hænger jo fortsat hos Galleri Kunst uden Rammer i Nibe, og “lageret” var tømt. Meeen, jeg lod mig overtale og har her i weekenden malet, malet, malet OG malet. Resultatet blev disse to store landskabsmalerier på hver i sær 1×1 meter.

Landskabsmaleri af den nordjyske kunstner Tine FaurholdtDer er fernisering på Lundbæk på torsdag kl. 14.00 og ellers kan udstillingen besøges alle påskedage fra 10-17.

Rigtig dejlig påske til jer alle!

Tags: , , , , , ,

2 Responses to “Påskeudstilling 2012 på Lundbæk”


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-content/themes/scrollider/includes/theme-comments.php:70 Stack trace: #0 /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-content/themes/scrollider/includes/theme-comments.php(27): the_commenter_link() #1 /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(184): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(147): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(335): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2346): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/kunstnerblog.dk/public_ht in /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-content/themes/scrollider/includes/theme-comments.php on line 70