Presse

Det sker fra tid til anden, at jeg i forbindelse med min kunst og mine udstillinger kommer i pressens søgelys. På denne side har jeg samlet lidt af det, hvor jeg er nævnt med mere end navns nævnelse.

Østvendsyssel Avis 30. august 2011
… Tine Faurholdt er grafisk designer, men dyrker flittigt sin hobby som kunstner. Hun maler med akryl på lærred, og motiverne og farverne er mange. Som oftest foregår koblingen mellem hendes kunst og hendes grafiske design på et ubevidst niveau…

Hals Avis 30. august 2011
… I søndags var der fernisering på udstillingen, der rummer værker af hele tre kunstnere.
Tine Faurholdt fra Nibe udstiller malerier…

Østvendsyssel Avis 23. august 2011
… Traditionen tro gæster hele tre kunstnere det kendte Galleri Hou, når årets sidste udstilling finder sted 27. august til 25. september. Udstillerne er denne gang Tine Faurholdt, Nibe, som udstiller malerier…

Ugebladet SØNDAG uge 34
(Kun udgivet i trykt version. Klik på linjen herover for at se indlæg og scanning)

Kunstnerportræt i Nibe avis 18. august 2010
(Kun udgivet i trykt version. Klik på linjen herover for at se indlæg og scanning)

Nordjyske 10. april 2009
“…Tine Faurholt kysser frøen ved påskeferniseringen på Lundbæk Landbrugsskole. Måske har hun allerede gjort det, for hendes gennembrud som kunstner har allerede fundet sted…”

Nordjyske 5. april 2009
“…Udstillingen omfatter en række af de mest kendte og etablerede kunstnere fra Nibe-området blandet med nye talenter som Nibes fremadstormende kunstner og designer Tine Faurholdt, der for nylig fejrede stor succes med en udstilling i London…”

Nibe Avis 5. april 2009
“… Tine Faurholdt – en af Nibeegnens unge lovende kunstnere  – holdt åbningstalen.
Tine Fauholdt var glad for at også mange unge kunstnere var med på påskeudstillingen. – Jeg er selv en af dem! Det er sådanne ting der gør at de unge får mod og kræfter til at udfolde sig…”

No comments yet.

Skriv et svar