2017 sluttede af med et bestillingsværk – et maleri af en elg

Maleri af elg af kunstner Tine Faurholdt

Maleri af en elg var 4 måneder undervejs (men hvem tæller ;-))

2017 sluttede kunstnerisk af med leveringen af et maleri af en elg. En lokal kunde havde besluttet at forære sin mand et maleri til hans fødselsdag, og da han var jæger, skulle motivet være en elg. Bestillingen på maleriet kom allerede ind i sensommeren, men det var først i starten af december at sidste penselstrøg blev sat og maleriet fik nyt hjem.

4 måneder til at male et maleri af en elg kan måske godt lyde af meget. Også i mine ører. Men omvendt har jeg også malerier, jeg har arbejdet på i mere end et år, før den der følelse af at være i mål rammer mig. Med elgen tog det heldigvis ikke helt så lang tid, men processen med at tegne skitser og jonglere med kompositioner var temmelig lang. Uden at ville fornærme nogen, vil jeg lade det være sagt; “elgen er ikke verdens kønneste dyr”. Men koden blev knækket. Kunden var meget tilfreds og elgen Herman har fået rigtig mange søde, sjove og flatterende ord med på vejen.

Spændende hvad 2018 må bringe af motiver. Der kommer nok ikke endnu et maleri af en elg, men der er helt sikkert flere dyr, der tramper rundt oppe i mit hoved :)
Hav en dejlig dag.

Kh Tine

Ps. Er du nysgerrig efter at se nogle af Hermans kommentarer, kan du blandt andet kigge med på min facebookside – https://www.facebook.com/kunstner.tinefaurholdt/posts/10155194242168481

Tags: , , ,

One Response to “2017 sluttede af med et bestillingsværk – et maleri af en elg”

  1. Kunstsamlingen Mia 18. juli 2018 at 22:12 #

    Aj men det er da også bare så fint det maleri. Elsker de blå nuancer og kontakten mellem elgen og fuglen :)
    Spændende at kunne se mere til din kunst

Skriv et svar