Glade malerier

Tænk engang at være kendt for at lave glade malerier. Så heldig er jeg. Igen og igen får jeg at vide, at mine malerier gør andre glade. Det synes jeg helt ærligt er fantastisk. Et stort privilegium.

Og helt fedt er det jo, at det også gør mig glad at lave malerierne. At male er for mig en måde, hvorpå jeg kan udtrykke mig. I farver. I streger. I motiver.

Jeg kan lege. Og jeg kan dele min leg med andre.

Giraffen Bjørn - et af mange glade malerier fra Tine Faurholdt

Mon alle tænker “glade malerier”? Det måtte undersøges…

Den seneste måned har jeg været i gang med en efteruddannelse til Social Media Manager på UCN i Aalborg. I den forbindelse skulle jeg have sat en finger på det, som kendetegner mig mest som kunstner. Jeg havde jo en idé om, at det var noget med glæde og glade malerier, da jeg efterhånden er blevet mødt med de ord, så mange gange. Men det var jo kun en fornemmelse. Ikke noget, jeg nogensinde havde spurgt nogen direkte om. 

Derfor bad jeg mine skønne følgere på Facebook hjælpe mig. Med et enkelt ord, skulle de beskrive min kunst. Det første, der lige poppede op i deres tanker.

Jeg blev mødt af stor hjælpsomhed. Og rigtig mange pæne ord. Og ja, de glade malerier skinnede igennem. Jeg fik bekræftet, det jeg antog. Galleri Faurholdt handler om “malerier der glæder”. Og det er jeg sørme glad for.

Er du på udkig efter glade malerier, er du meget velkommen til at kigge med her – eller fange mig på Facebook eller Instagram. Jeg maler mest af alt malerier med dyremotiver og landskaber. Ikke landskaber i helt klassisk forstand med krondyret ved søen. Men landskaber i alverdens glade farver i et moderne udtryk. Du kan se flere glade malerier i online galleriet her

Tak fordi, du kiggede forbi :)

Tags: ,

No comments yet.

Skriv et svar