Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 552
Åbne atelierdøre i forbindelse med Kulturnat 2016 -

Åbne atelierdøre i forbindelse med Kulturnat 2016

Fredag d. 14/10 kl. 19-22 åbner jeg mine atelierdøre. Du er også velkommen :)

Arrangørerne af Kulturnat 2016 i Nibe har spurgt mig, om jeg vil være med. Og ja, det vil jeg da. Synes faktisk, det er ret fedt at bo i en by med så stor fokus på kunst og kultur. Så selvfølgelig deltager jeg.

Så i øjeblikket er jeg i fuld gang med at gøre atelier og malerier klar. Atelieret blev jo reddet fra sit forfald sidste år, så i år er det fase 2, der er taget hul på. Vi smider isolering under tagpladerne og slutter af med et regulært loft. Ikke alt sammen til ære for Kulturnatten, men mere for at forlænge sæsonen derude.

Fil_000

På malerifronten har jeg både gang i nye landskaber og nye dyremotiver. Det største er pt et næsehorn på et 1 x 1,5 meter lærred. Jeg forsøgte faktisk at starte op på 80 x 80 centimeter, men sådan et lærred viste sig for lille til et næsehorn.

Håber vi ses d. 14/10. Musik i Nibe vil være tilstede med lidt live musik, og jeg lover, der er noget at kigge på. Og ikke kun i mit atelier i Nørregade 5, men i hele byen. Det kommer til at summe af kunst og kultur overalt.

De bedste hilsner og god weekend,
Tine

Tags: , ,

No comments yet.

Skriv et svar