Der er sket lidt siden sidst..

Datoerne lyver ikke, det er ved at være pænt længe siden, jeg sidst har været her forbi. Men du kender det måske nok, den ene dag tager den anden, og 1.000 andre ting tager ens opmærksomhed. Men i weekenden kalder en udstilling på Fyn, så nu var anledningen der da til at komme i gang igen. Udstillingen er en del af Fjordens Dag på Nordfyn, hvor jeg i år har æren af at have tegnet årets plakat og samtidig er inviteret med som udstiller. Temaet er livet ved fjorden og jeg har gang i penslerne. Lige nu er sidste hånd ved at blive lagt på disse par størrelser.

Måske vi ses i weekenden. Det kunne være hyggeligt. Kh Tine

Nørhalne Viser Kunst 2017

Nørhalne viser kunst 2017

Ih, hvor jeg glæder mig. Efter et enkelt års pause er jeg igen inviteret med som udstiller i Nørhalne, ved Nørhalne Viser Kunst. En af Nordjyllands (efter min mening) fineste udstillinger.

På onsdag skal malerierne hænges op, og torsdag aften er der så fernisering. Vi er i alt 56 kunstnere – og som altid vil der være noget for enhver smag. Der er fri entré.

Håber vi ses :)

Kh Tine

Åbne atelierdøre i forbindelse med Kulturnat 2016

Fredag d. 14/10 kl. 19-22 åbner jeg mine atelierdøre. Du er også velkommen :)

Arrangørerne af Kulturnat 2016 i Nibe har spurgt mig, om jeg vil være med. Og ja, det vil jeg da. Synes faktisk, det er ret fedt at bo i en by med så stor fokus på kunst og kultur. Så selvfølgelig deltager jeg.

Så i øjeblikket er jeg i fuld gang med at gøre atelier og malerier klar. Atelieret blev jo reddet fra sit forfald sidste år, så i år er det fase 2, der er taget hul på. Vi smider isolering under tagpladerne og slutter af med et regulært loft. Ikke alt sammen til ære for Kulturnatten, men mere for at forlænge sæsonen derude.

Fil_000

På malerifronten har jeg både gang i nye landskaber og nye dyremotiver. Det største er pt et næsehorn på et 1 x 1,5 meter lærred. Jeg forsøgte faktisk at starte op på 80 x 80 centimeter, men sådan et lærred viste sig for lille til et næsehorn.

Håber vi ses d. 14/10. Musik i Nibe vil være tilstede med lidt live musik, og jeg lover, der er noget at kigge på. Og ikke kun i mit atelier i Nørregade 5, men i hele byen. Det kommer til at summe af kunst og kultur overalt.

De bedste hilsner og god weekend,
Tine