Kunst med dyremotiver

"Norbert" - maleri af Tine Faurholdt
Jeg ved ikke helt, hvor kunst-inspirationen kommer fra, men det ene dyremotiv tager bare det andet i disse uger, og malerierne med dyremotiver fylder efterhånden mere og mere i galleriet. Jeg må konstatere, at de sidste fire malerier, jeg har malet, er med dyremotiver. Der er en fugl, en hund, en kat, en mus samt en kylling – og lur mig, om ikke også der snart er en ny ko på vej. Det er der da i hvert tilfald på tegnebrættet i mit hoved:-)

Det er faktisk sjældent, at jeg som kunstner kommer ind i en stime med samme tema, som her med dyremotiverne. Der plejer somregel lige at komme et landskab eller en skæv eksistens, som jeg kalder mine mennesker, ind og blande sig. Men her blev det til fire på stribe, og som sagt er nummer fem nok snart på vej. Jeg kan dog afsløre, at striben er brudt. Jeg er nemlig igang med en af mine skæve eksistenser, som jeg forventer at kunne løfte sløret for i morgen…

Tak for din opmærksomhed!

Tags: , , ,

No comments yet.

Skriv et svar