Malerierne er nu klar til påskeudstilling 2011

“Livet ved fjorden”

Det har holdt lidt hårdt denne gang, men selvfølgelig nåede man det – malerierne er nu klar til årets påskeudstilling på Lundbæk Landbrugsskole, hvor der i år vil blive fremvist kunst af i alt 29 kunstnere.

Maleri med krabber af kunstner Tine Faurholdt

Maleri af kunstner Tine Faurholdt. 1 x 1 meter. Akryl på lærred.

Som nævnt tidligere er udstillingen i år blevet tematiseret, og alle kunstnere har haft til opgave at fortolke på ordene “Livet ved fjorden”. Helt oplagt havde det jo været at male de smukke omgivelser, vi omgiver os med her ved fjorden i Nibe, men hvorfor nu gøre det oplagte (:-)) Jeg har valgt at lade de mange krabber i fjorden være mit udgangspunkt, og det er i alt blevet til 4 malerier – 3 mindre på papir + maleriet herover. Både det at skifte motiv, at lege med papir og nye farver har været en udfordring – men en super sjov en af slagsen, og nu glæder jeg mig bare til at opleve modtagelsen af de nye værker.

Påskeudstillingen har fernisering på torsdag kl. 14.00, hvor der vil blive budt på et glas vin, mens der holdes åbningstale. Underholdning vil der også være i form af akustisk musik, og for dem der har lyst, vil der kunne købes en kop kaffe og et stykke kage. Men vigtigst af alt, vil der naturligvis kunne ses en masse kunst. (Entré 25 kr.)

Rigtig god påske til jer alle!

 

Tags: , , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar