“Fjordtema”

En blog om kunst

En kunstnerisk udfordring, der kalder på leg
Der er i år valgt et tema til den store påskeudstilling på Lundbæk ved Nibe i dagene 21. – 24. april. Temaet er “Liv ved fjorden”, og alle kunstnere skal komme med deres fortolkning af dette. Oplagt var det selvfølgelig at male de smukke omgivelser ved fjorden her i Nibe, men jeg har valgt at lege og bruge udfordringen til at skubbe mig selv i en lidt ny retning. Præcis hvor jeg ender, ved jeg ikke endnu, men pt er det krabber, der myldrer rundt i mit hoved, og de første streger og penselstrøg kan du se herunder.

En blog om kunstKrabbe

En blog om kunst

Krabben er malet med akrylmaling på papir, og jeg har desuden også anvendt blyant, tusch og oliekridt. Og ja, så er der jo som det fremgår givet godt gas med farveleg.

Jeg er meget interesseret i at høre, hvad du synes om maleriet, så drop mig da endelig en kommentar!

Smil fra Tine

Tags: , , , , , ,

4 Responses to ““Fjordtema””


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-content/themes/scrollider/includes/theme-comments.php:70 Stack trace: #0 /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-content/themes/scrollider/includes/theme-comments.php(27): the_commenter_link() #1 /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(184): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(147): Walker_Comment->start_el('\t ...', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '\t ...') #4 /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(335): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '\t ...') #5 /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2346): Walker->paged_walk(Arra in /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-content/themes/scrollider/includes/theme-comments.php on line 70