Malerier i politiets varetægt

Jeg kunne ikke lade være, men lad mig da lynhurtigt og ganske vupti afsløre, at dette indlægs overskrift måske er en liiiille smule misledende. At mine malerier er i politiets varetægt er for så vidt ganske korrekt, men det skyldes udelukkende, at de har bedt mig være månedens kunstner i august. Og jeg er jo en lovlydig borger, så selvfølgelig sagde jeg “ja” ;-)

DSC_0152_retouch_600px_uRamme

Så i august og et stykke hen i september bliver det de ansatte hos Aalborg politi, der får fornøjelsen af mine kunstværker. På grund af renovering af politigården er ophængningen blevet udsat til denne uge, men det skulle være lige om lidt, at malerier og plakater finder vej til politigårdens vægge.

DSC_0146_retouch_600px_uRamme

Der er fire spritnye malerier med i udstillingen – blandt andet de to små viste landskaber i målene 20 x 20 cm.

Tags: , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar