Kunstplakater til alle rum

Kunstplakat_Faurholdt_03_600px

Jeg har jo valgt at sætte mine kunstplakater til salg uden rammer, blandt andet fordi rammestil er så forskellig. Personligt er jeg (lige nu) til det helt enkle og rene, men jeg husker da også udmærket, da jeg var igennem fasen, hvor rammerne ikke kunne blive store nok og der kun var EN farve, der kunne gøre det – og det var GULD! Det ligger dog efterhånden en del år tilbage og lige nu er favoritten enkle rammer og helst i sort.

Kunstplakat_Faurholdt_01_600px

Til et produkt som mine kunstplakater synes jeg også helt bestemt, at det er det enkle rammevalg, man skal stile efter. Det er jo motivet og ikke rammen, der skal have “magten”. Men om man vil have en sort, en hvid, en sølv eller en pink ramme er lige så meget et valg, der må baseres på hjemmets øvrige interiør.

Kunstplakat_Faurholdt_05_600px

For at præsentere mine plakater på udstillinger m.m. har jeg i denne uge været ud og kigge rammer, og mit valg faldt på nogle enkle og dybe sorte rammer i IKEA. Jeg synes personligt, at det giver en rigtig elegant helhed og på billederne her kan I jo kigge lidt med og se, hvorvidt I er enige. Jeg har hængt de tre kunstplakater i formatet 70 x 100 cm op i min lejlighed og fotograferet dem i forskellige rum lige fra børneværelset til gangen, til køkken alrummet og til soveværelset.

Kunstplakat_Faurholdt_02_600px

Kunstplakat_Faurholdt_04_600px

Kunstplakat_Faurholdt_06_600px

Tags: , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar