Håndsignerede kunstplakater i begrænsede oplag…

Plakater_70x100cm_iRAMME_Alle3_800pxSå blev det en realitet – fra i dag kan du bestille en kunstplakat med et af mine værker. I første omgang har jeg udvalgt de ovenstående 3 malerier, men på sigt vil der komme flere motiver at vælge imellem. Allerede nu har jeg mange, der efterspørger plakater med landskaber, så så snart jeg har fået malet nogle nye store landskaber vil der også følge plakater med disse :-)

Jeg har haft rigtig mange tanker i forbindelse med lanceringen af mine første plakater – ikke mindst fordi det er så vigtigt for mig ikke at tage værdien fra det originale maleri. Flere har foreslået mig, at få malerierne optryk på lærred for på den måde at holde ved det originale udtryk, men det har aldrig været en del af mine overvejelser. Det skal ikke være kopier, men gengivelser på et andet medie, så begge produkter rummer originalitet.

Plakater_PRISER

Håndsignering og begrænsede oplag
Vil jeg gerne sælge en million milliard plakater? Nårh ja, det vil jeg da gerne, men det er ikke det, jeg har valgt at gå efter (i første omgang ;-)). Denne plakatproduktion bliver en eksklusiv produktion, hvor hvert motiv max printes 100 gange – og hver enkelt plakat vil blive nummereret og håndsigneret med blyant.

Du kan se og læse meget mere under det nye menupunkt “Kunstplakater” oppe i den vandrette menu.

Tags: , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar