Pelle Fant – nyt farverigt maleri

Foråret er over os. Fuglesang, spirende blomster, blå himmel og lys! Uhmm, det er skønt og jeg kan i den grad mærke, hvordan det sender kriblende instrukser ud i fingerspidserne. Der skal males – og der skal bruges farver – bunker af glade farver.

PelleFant_520px

Således har jeg lige lavet denne elefant, som godt inspireret af en af mine tro følgere på www.facebook.dk/kunstner.tinefaurholdt fik navnet Pelle Fant.

Pelle Fant er det tredje maleri i en lille serie af malerier, hvor jeg helt bevidst har villet lege og prøve noget nyt af. Det har været super sjovt og jeg er faktisk rigtig godt tilpas med alle tre malerier. Herunder er de to andre. “Hmm?” og “Katten Kalle”, som jeg også har vist jeg tidligere.

Hmm_520px

KalleKat_520px

Tags: , ,

No comments yet.

Skriv et svar