Nørhalne viser kunst

Landskab_02_2015_800px

I morgen går det løs – for alle vi kunstnere om ikke andet. Det er nemlig i morgen, at malerierne på dette års udgave af Nørhalne Viser Kunst skal hænges op. Torsdag er der fernisering og fredag, lørdag og søndag er udstillingen åben for alle, der har lyst til at se lidt kunst. Jeg glæder mig!

Udstillingen har i år 55 deltagende kunstnere og der vil ubetinget være noget for enhver. Der er både malerier, glaskunst, smykker, keramik, tekstilkunst og porcelæn. Jeg deltager for 4 (5?) gang og jeg er hver gang imponeret over, hvor fin en udstilling, de får skruet sammen. Det er ikke det, man umiddelbart forestiller sig, når man hører kunstudstilling i sportshallen i Nørhalne. Men mærk jer min ord – det er en fin udstilling.

Udstillingen er åben: Torsdag 19-21, fredag 9-19, lørdag og søndag 10-17.

Håber vi ses, kh Tine

Tags: , , ,

3 Responses to “Nørhalne viser kunst”


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-content/themes/scrollider/includes/theme-comments.php:70 Stack trace: #0 /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-content/themes/scrollider/includes/theme-comments.php(27): the_commenter_link() #1 /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(184): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(147): Walker_Comment->start_el('\t ...', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '\t ...') #4 /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(335): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '\t ...') #5 /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2346): Walker->paged_walk(Arra in /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-content/themes/scrollider/includes/theme-comments.php on line 70