Udstilling i weekenden

Fernisering lørdag kl. 11
På lørdag deltager jeg for 4. (er det 5.?) gang på Sensommerens Kunstudstilling i Vendsyssel. Efter nogle år i Hørmested (ja, det hedder byen så rent faktisk) er udstillingen nu for andet år i træk at finde på Sindal skole, hvor jeg og 50 andre kunstnere vil være tilstede både lørdag og søndag sammen med alle vores forskellige kunstværker og en forhåbentlig stor skare publikummer.

Fælles udstillinger boomer
Sensommerens Kunstudstilling er blevet en af mine mere faste årligt tilbagevendende udstillinger og det skyldes i høj grad det fine sammensatte kunstudvalg og den enorme energi udstillingens arrangør, Janni Dalsager, altid ligger i det. Der overlades ikke noget til tilfældighederne og det er altid en spændende udstilling med god bredde og højt fagligt niveau.

Som kunstner får jeg efterhånden rigtig mange invitationer til lignende udstillinger. Der bliver tilsyneladende flere og flere af dem. Og det er jo herligt, men jeg kan af gode grunde ikke takke ja til dem alle. Der er jo trods alt kun de 24 timer i døgnet.

Senest er jeg blevet inviteret til at udstille på en helt ny udstilling med navnet “Kunst i Hasseris”, men har pænt takket nej – til gengæld overvejer jeg stadig at tage imod en invitation til at deltage i en stor udstilling i Skagen til november. Der er mere plads i kalenderen. Tænke, tænke, tænke :)

Har du lyst til at se lidt kunst, kan jeg kun opfordre dig til at kigge forbi Sindal i weekenden. Der er åbent begge dage fra 11-17 og entréen er ganske gratis. Flere af kunstnerne vil arbejde med deres kunst på udstillingen – formentlig også undertegnede :-)

Her er et foto af et af mine seneste malerier, som får underskrift i hjørnet inden fredag:

Landskab_maleri_40x40_Faurholdt

Håber vi ses!

Tags: , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar