Det er en kunst at finde tid til kunsten…

En blog om kunstMalerier ophængt på sensommerudstillingEn blog om kunstTænk engang at det skulle tage mig en uge at finde tid til at lave et blogindlæg, der fortæller lidt om sidste weekends sensommerudstilling i Hørmested, hvor jeg udstillede i alt 20 malerier. Jeg indrømmer det – der er virkelig fart over feltet i kunstner Tine Faurholdts liv i disse uger. Men NU skal det være:-)

Udstillingen var åben lørdag og søndag, og bedømt på besøgstal var det bestemt en stor succes. Der var faktisk pænt mange, der lagde turen forbi Sindal-egnen. Målt på dejlige kommentarer og anerkendelse fra de besøgende, kan jeg også kun være meget tilfreds. Det eneste, der ligesom manglede, var lyden af det klingende kasseapparat, men jeg fik afleveret mellem 50 og 100 visitkort, og jeg fik også skabt nye kontakter til mulige udstillingssteder og eventuelle udstillingsfæller. Så alt i alt en rigtig fin udstilling.

En blog om kunst

KunstEn blog om kunstJeg udstillede i et af klasseværelserne sammen med en anden kunstner, Jørn Erik, som havde medbragt skulpturer og lerrelieffer – og det supplerede hinanden rigtig fint.

Foruden malerier og lertøj var der også meget glaskunst samt pileflet. En af de rigtig dygtige glaskunstnere er Glenni Andersen. Herunder kan du se to af hendes skåle. Det er godt nok ikke noget af hendes glas, men to utroligt smukke keramikskåle – i nogle helt eminent skønne farver.

En blog om kunstkeramikskåleEn blog om kunstTak til alle jer, der slog et smut forbi udstillingen! Tine

Tags: , , ,

No comments yet.

Skriv et svar