Herreseje resultater i Google

En blog om kunstHerreseje resultater i Google

Jeg har lige skrevet et blogindlæg på designerblog.dk, hvor jeg glad kan berette, at jeg har opdaget en særdeles fin placering i Googles søgemaskiner. Skriver du ”designer blog” får du 79.600.000 resultater, og jeg har i dag to resultater placeret på side 1! Det er jo herresejt.


“kunstner blog”

I samme åndedrag måtte jeg naturligvis tjekke, hvordan det stod til med denne blog om kunst, og jeg lavede derfor en hurtig søgning på ”kunstner blog”. Og vupti, der var godt nok ”kun” knap 10.000.000 søgeresultater, men til gengæld ligger kunstnerblog.dk HELT i toppen og har besat både plads nummer 1 og 2!

Med mine hjemmesider og blogge som mine primære markedsføringsværktøjer er det jo helt optimalt og super essentielt, at jeg er til at finde i søgemaskinerne, så disse resultater kvalificerer i den grad som godt nyt.

Herlig morgenstund og god dag til jer alle!

En blog om kunst

Tags: , , ,

No comments yet.

Skriv et svar