Nyt maleri – et landskabsmaleri

Landskabesmaleri af kunstner Tine Faurholdt

Landskabsmaleri – en malerigenre, der vel har eksisteret i al den tid maleriet har eksisteret, og en genre, der stadig lever i bedste velgående – også i Galleri Faurholdt.

Ovenstående maleri er et af mine seneste landskaber, som du snart kan se i galleriet. Jeg har i længere tid måtte melde udsolgt på landskabsmalerier, men har efter adskillige opfordringer fundet lyst og inspiration til at male nogle nye. Dette er det første, men jeg tør godt love, at der kommer flere.

Det er stadig ikke kronhjorte ved spejlblanke søer, der præger min malerier. Det er derimod farver og former, lys og bevægelse – og ja så sker det jo, at der forvilder sig nogle får ind i malerierne, som det også er tilfældet på dette maleri.

Jeg forventer, at maleriet kommer med på udstillingen i Hørmested d. 26. – 27. september, så hvis du vil se det “in natura”, har du i hvert tilfælde muligheden der.

(Maleriet måler 20 x 20 cm)

6 kommentarer til “Nyt maleri – et landskabsmaleri”

  1. Hej Tine.

    Dejligt med alle de farver. Det kunne jeg sagtens finde flere steder jeg kunne have hængende selvom jeg allerede har lidt rigeligt kunst hængende på væggene. Din blog er nu bogmærket, så jeg kan følge med i hvad du ellers laver :)

  2. Mange tak for din hilsen og pæne ord. Det er altid motiverende:-) Du skal være så hjertelig velkommen til at følge lidt med herinde – det er nu så hyggeligt.

    Med venlig hilsen
    Tine

  3. Jeg har brug for titlen på dette maleri, da jeg skal lave en analyse af dets farver (-:

  4. Hej Ditte

    Mine landskaber navngiver jeg ikke. Så det hedder bare “Landskab” :)

    Bedste hilsner, Tine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *