Nyt maleri – et landskabsmaleri

Landskabesmaleri af kunstner Tine Faurholdt

Landskabsmaleri – en malerigenre, der vel har eksisteret i al den tid maleriet har eksisteret, og en genre, der stadig lever i bedste velgående – også i Galleri Faurholdt.

Ovenstående maleri er et af mine seneste landskaber, som du snart kan se i galleriet. Jeg har i længere tid måtte melde udsolgt på landskabsmalerier, men har efter adskillige opfordringer fundet lyst og inspiration til at male nogle nye. Dette er det første, men jeg tør godt love, at der kommer flere.

Det er stadig ikke kronhjorte ved spejlblanke søer, der præger min malerier. Det er derimod farver og former, lys og bevægelse – og ja så sker det jo, at der forvilder sig nogle får ind i malerierne, som det også er tilfældet på dette maleri.

Jeg forventer, at maleriet kommer med på udstillingen i Hørmested d. 26. – 27. september, så hvis du vil se det “in natura”, har du i hvert tilfælde muligheden der.

(Maleriet måler 20 x 20 cm)

Tags: , ,

6 Responses to “Nyt maleri – et landskabsmaleri”


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-content/themes/scrollider/includes/theme-comments.php:70 Stack trace: #0 /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-content/themes/scrollider/includes/theme-comments.php(27): the_commenter_link() #1 /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(184): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(147): Walker_Comment->start_el('\t ...', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '\t ...') #4 /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(335): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '\t ...') #5 /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2346): Walker->paged_walk(Arra in /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-content/themes/scrollider/includes/theme-comments.php on line 70