Visuel kunstner – fangruppe på facebook

Hvem pokker finder på at lave sin egen fangruppe på facebook? Tjo, det gør jeg:) Det var da ikke uden smil på læben, at jeg oprettede den, men jeg tænkte “hvorfor ikke?” og gjorde det! Facebook er jo en kæmpe kontaktflade, og som enhver anden kunstner, er jeg selvfølgelig interesseret i kontakter.

Og det er faktisk en klar fordel selv at have oprettet gruppen. Jeg har efterhånden set eksempler på mange fangrupper, som er langt fra opdaterede, og hvor man sidder med rynkede grimasser og spekulerer på, hvem pokker der egentlig står bag gruppen.

Og helt ærligt, hvad er der ved at være en del af en fangruppe på facebook, som kunstneren/sangeren/skuespilleren ikke selv er deltagende i. Det synes jeg er fladt, og jeg ville også ærgre mig gul og blå, hvis ikke jeg selv var en del af min egen gruppe – hvis ikke det var mig, der var i dialog med mine fans/støtter. Så jo, i min gruppe er det kun mig, der er administrator og kun mig, der opretter begivenheder og skriver. Ja, selvfølgelig kan alle fans også skrive på væggen – og det er super dejligt, når de gør det.

Kunne du tænke dig at se nærmere på gruppen, kan du klikke her – og får du lyst til at melde dig som fan, skal du være så hjertelig velkommen.

Tags:

No comments yet.

Skriv et svar