Udstilling hos Rubaks

Sidst i januar blev jeg kontaktet af Rubaks, en ny optiker i Aalborg, som havde fundet mig på nettet. De synes vældig godt om mine malerier med de kraftige farver og markante linier, så invitationen lød “Har du ikke lyst til at udstille hos os”? Og jo, det ville jeg da gerne, så i fredags var jeg en sviptur i Aalborg og aflevere en sending malerier.

Butikken i Urbansgade er meget enkel og trendy, og mine malerier vil helt sikkert tage sig godt ud i de moderne og stilrene lokaler. Vil du se for dig selv, så kan du finde åbningstider og adresse på www.rubaks.dk.

Udstillingen er løbende, og efterhånden som der sælges og produceres lidt, vil maleriudvalget kunne variere. Vil du vide, hvad du kan se derinde, kan du følge med på min hjemmeside under de enkelte malerier.

Fortsat rigtig god dag!

Tags: ,

No comments yet.

Skriv et svar