Den censurerede kunstudstilling

Annoncen med opfordringen til at deltage i Den censurerede kunstudstilling i Aalborg Kongres & Kultur Center, har efterhånden gloet på mig i en rum tid, men med nyt arbejde pr. 1. januar og ny bolig pr. 1. februar, har der ligesom været rigeligt om ørerne, så det blev ikke i denne omgang, at jeg valgte at søge. Men det at deltage i en af messerne i Aalborg, er en af de udstillingsmuligheder, jeg leger lidt med. Det er uden tvivl nogle intense dage, og hvor ellers får man så mange besøgende forbi ens malerier? Jeg synes, det er en ret spændende mulighed for en fortrinsvis grøn kunstner som undertegnede selv. Der er selvfølgelig en fare for at drukne i mængden på så stor en messe med mere end 100.000 besøgende, men det er nu en engang en chance, jeg påregner at påtage mig.

Så indtil videre kan nogle af malerierne altså beskues hos Rubaks, og ellers på min hjemmeside, som meget snart relanceres med et helt nyt galleri.

Kulørte hilsner fra Tine

Tags: , ,

No comments yet.

Skriv et svar