Akvareller i nye klæder

3 ældre akvareller er kommet i passepartout og ramme

963983_Croquis_520px_mRamme

963981_Croquis_520px_mRamme

I forbindelse med de kommende måneders udstillinger i Rebild Kommune, har jeg valgt at medtage 3 akvareller, som jeg aldrig tidligere har haft med på udstillinger  – eller til salg for den sags skyld. De har nemlig i mange år haft en plads i mit eget hjem. Men det har de ikke pt., så nu har jeg besluttet at lade dem være en del af udstillingen og udstyre dem med en prismærkat.

963982_Croquis_520px_mRamme

Alle tre malerier er malet med akvarelmaling og blyant. De to i bredformat måler indrammet 30 x 24 cm, mens det tredje måler 30 x 40 cm. (Og de er naturligvis i samme farvebalance. Kameraet og lyset er bare ikke min ven i dag :o))

Herlig søndag til jer alle
Tine

Tags: , , ,

One Response to “Akvareller i nye klæder”

  1. Rikke 24. maj 2011 at 18:51 #

    Hej – har lige kigget lidt rundt på dine billeder – hvor er de fine. Og hvor er det en fin blog du har. Her kommer jeg gerne igen.

    KH
    Rikke

Skriv et svar