Udstilling i Montreal

Knap har jeg fået armene ned efter den fine invitation til at udstille i London, før endnu et skulderklap dumper ind i indbakken. Denne gang er det et stort galleri i Montreal, Canada, som gerne vil udstille mine malerier. Det virker jo nærmest helt uvirkeligt, men den er god nok, og jeg er selvfølgelig meget beæret.

Jeg forventer dog ikke umiddelbart at tage imod invitationen. Jeg er jo “kun” en hobby-kunstner, og det kan være svært at finde både tid og penge til sådanne udskejelser. Der følger jo grangiveligt en del omkostninger med til både fragt, komission og deltagergebyrer. Men jeg vil omvendt heller ikke bare vende ryggen til de mange fine tilbud, så næste skridt må være at begynde at kigge på legater og lure de faktiske muligheder og omkostninger forbundet med at skippe malerier over på den anden side af kloden.

Så skulle du sidde derude med erfaringer med ovenstående, er du meget velkommen til at droppe mig en kommentar eller en mail.

Fortsat god sommer!

Tags: ,

No comments yet.

Skriv et svar