Sensommerudstilling i Hørmested

Som kunstner, er der ganske enkelt ikke noget mere skønt end at få sine malerier ud. Ud at blive set. Sidste år deltog jeg for første gang i sensommerudstillingen i Hørmested ved Sindal. Og navnet til trods var der ikke noget, der hørmede. Det var en virkelig fin udstilling med et bredt udvalg af kunst – både malerier, skulpturer, glas og andre kunstgenrer.

Jeg er igen i år blevet inviteret med og bedt om at udstille en række af mine malerier, og jeg har sagt ja. Så i weekenden d. 26. – 27. september kan du se både mine malerier og andres værker på Hørmested Skole i Hørmested. (Det klinger bare så fantastisk det navn, jeg får helt lyst til at skrive det igen. Hørmested;-)). Udstillingen er åben lørdag fra 10-17 og søndag fra 11-17.

Når vi nærmer os, skal jeg nok komme med nogle flere informationer og fortælle lidt om, hvilke af mine malerier, du kan forvente at se deroppe.

På snarlig genhør, Tine

Tags: ,

One Response to “Sensommerudstilling i Hørmested”

  1. Hej 10. august 2009 at 11:42 #

    Nettet er til for det samme, at linke og derfor ordet net “netværk” spændende malerier du laver

    Venlig hilsen Martin Dalgaard

    site under construktion

Skriv et svar