Nørhalne Viser Kunst 2012

Jeg havde egentlig gået og forestillet mig, at mit liv som kunstner i 2012, skulle være stille og roligt, men det er der ikke meget, der tyder på ind til videre. Min november/december-udstilling blev forlænget et par uger ind i januar og om små to uger går det igen løs i Nørhalne, hvor jeg for 2. år i træk er blevet optaget som udstiller.

Nørhalne klinger langt fra så fedt som New York eller London, men man skal ikke sådan skue hunden på hårene. Det er faktisk en temmelig flot udstilling, som hvert år trækker rigtig mange gæster til. Så har du bare lidt lyst til at være kulturel, vil jeg på det varmeste anbefale dig at kigge forbi en af dagene. Øverst har du udstillingsplakaten med de relevante informationer. Håber vi ses :)

Tags: , ,

No comments yet.

Skriv et svar