Klar til udstilling i Hørmested

Jeg kiggede måske nok lidt, da jeg fandt papirerne frem og konstaterede, at weekendens sensommerudstilling rent faktisk ikke var i selve Sindal, men udenfor i en by med det alt andet end flaterende navn “Hørmested”. Det er svært at fremmane positive associationer, når man siger det navn højt, men rent galt stod det ikke til – Krak kunne finde vej:) Så da weekendklokken ringede ud på arbejdet, lagde jeg, efter en opsamlingsrunde hos Rubaks, kurs mod Hørmested.

Og frem kom jeg, både med min mor – den altid pålidelig assistent – og alle mine 20 malerier. Jeg vil ikke påstå, at det ikke ligger lidt langt ude, men det er HELT sikkert turen værd. Jeg så kun en brøkdel af den store udstilling, men det skinnede klart og tydeligt igennem, at der ikke er tale om en “åben” udstilling, men derimod en udstilling med håndplukkede kunstnere. Niveauet er højt og bredden utrolig stor. Så det er nok ikke helt uden grund, at udstillingen plejer at kunne hive omkring 1.600 gæster ind i løbet af en weekend:)

Så er du lidt kunstinteresseret, kan jeg stærkt anbefale dig at kigge forbi i weekenden – og navnet til trods, lover jeg, der ikke lugter i Hørmested!

Ferniseringen er i morgen lørdag kl. 10.00 – vel mødt!

Tags: ,

No comments yet.

Skriv et svar