Collager på lærred

En blog om kunstEr collager på lærred kunst?

Jeg sidder lidt og funderer over, om dette indlæg ret beset hører hjemme på min designerblog og ikke her på kunstnerbloggen. For er collager på lærred egentlig kunst eller er det grafisk design? Hmm. Jeg kunne ikke lave det uden mine grafiske programmer og min grafiske kunnen. Men omvendt er slutresultatet da i hvert tilfælde et stykke kunst til væggen, så vi tager indlægget her.


Det tog kun 4-5 år…

Det er vel ved at være 4-5 år siden, at jeg første gang tænkte på at lave en stor collage med min dejlige søn Magnus og få den printet ud på lærred. Med både den kunstneriske og den grafiske baggrund i bagagen lå det jo lige til sidebenet at eksperimentere i den retning – men af uransagelige årsager skulle der altså gå adskillige ÅR, før jeg fik taget mig stunden og leget amok i Photoshop. Og her har I så resultatet:En blog om kunstCollage_800x600pix

En blog om kunstJeg har arbejdet på det hele dagen, og kan derfor ikke helt “se” det længere. Det lyder måske lidt mystisk, men sådan har jeg det ofte med både malerier og grafiske opgaver. Hvis jeg har siddet med dem i for mange timer, har jeg brug for at slippe det og vende tilbage senere eller næste dag med friske øjne. Så kan jeg straks se, om det er færdigt eller der liiige er en ting eller to, jeg vil korrigere.

Collagens endelige mål er 80 x 60 cm, og jeg skal som nævnt have det printet ud på lærred. DET bliver spændende. Heldigvis er print på lærred også en af de ting, vi gør i på min arbejdsplads – DegnGrafisk:-)En blog om kunst

Tags: ,

No comments yet.

Skriv et svar