AOF Nordjylland, underviser i akrylmalingens kunst

En blog om kunstUnderviser Tine FaurholdtEn blog om kunstForåret 2010 er jeg tilknyttet AOF Nordjylland som underviser i maleri

Ja, så er kataloget på gaden, og jeg er nu officielt en del af den kreative undervisningsstab hos AOF i foråret 2010 – og nøj, hvor jeg glæder mig!

Det bliver min debut som underviser, men som præsentationen på AOF’s hjemmeside også siger, så er jeg jo til gengæld ikke en ren novice i kunstens verden. Jeg er selvfølgelig heller ikke en gammel grå lærd tudse, men stadig sprudlende og fuld af malerglæde – og det er NETOP min malerglæde som kunstner, som jeg vil gøre mit ypperste for at give videre på de udbudte kurser.

Foruden malerglæde vil kreativitet og inspiration også være absolutte nøgleord. Mine kurser vil ikke handle om at lære at gengive noget perfekt, men derimod personligt! For det er efter min mening i de personlige strøg, at det unikke og den ægte kunst skabes – og så selvfølgelig i ideerne.

Det skal være lysten og glæden, der driver værket, når du maler, og du skal turde turde! Du skal turde se det hvide lærred i øjnene, angribe det og omfavne dine “fejl”, som jo oftest er dem, du lærer af. Og du skal turde udfordre dig selv. Når det så er sagt, så er det jo ikke en overlevelsestur:P Og selvom jeg vil prøve at udfordre og flytte dem, der er åbne for det, så skal der stadig være EN ting, som overskygger alt – nemlig glæden ved at male! Så velmødt til et hyggeligt, sjovt og glædeligt kursus!

En blog om kunstKurserne, hvor jeg underviser i akrylmaling, er:

Onsdag aften på Nibe Skole>>

Fredag formiddag, Boulevarden i Aalborg>>

Fredag eftermiddag, Boulevarden i Aalborg>>

Weekendkursus 13. – 14. marts, Boulevarden i Aalborg>>

Weekendkursus 10. – 11. april, Boulevarden i Aalborg>>

Weekendkursus 8. – 9. maj, Boulevarden i Aalborg>>

En blog om kunst

Tags: , , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tilbageblik på endnu et aktivt år som kunstner | KUNSTNERBLOG - 30. december 2009

    […] rigtig meget til, er naturligvis min optagelse som kreativ underviser hos AOF. (Se eventuelt mere i sidste indlæg) Jeg håber virkelig, at holdene bliver fyldt, så jeg kan give videre af den store glæde, jeg […]

Skriv et svar