200 støtter nu “Kunstner Tine Faurholdt” på facebook…

En blog om kunst

200 støtter nu “Kunstner Tine Faurholdt” på facebook…

Som kunstner har jeg i et stykke tid haft en såkaldt side (tidligere fanside) på facebook (www.facebook.com/kunstner.tinefaurholdt), hvor alle kan melde sig under fanen, følge mit kunstner-liv og støtte udbredelsen af kendskabet til mig og min kunst. Og det var med stort smil og stor glæde, at jeg i går aftes kunne konstatere, at sidens “medlemmer” nu tæller 200 kunstinteresserede. Hvor er det skønt! Jeg sætter stor pris på hver enkelt støtte, og vil gerne her benytte lejligheden til at takke jer alle! (:-))

Og skal jeg vove pelsen og sige, at jeg nok skal få lidt mere gang i denne kunstnerblog igen… Yep, det gør jeg. De seneste måneder, har jeg haft lidt mere fokus på min anden blog, designerblog.dk, og så er de hurtige nyheder ikke kommet videre end til facebooksiden. Men faktisk sker der en hel del, så I kan godt se frem til mere aktivitet her på bloggen meget snart!

Kunstneriske hilsner fra Tine

En blog om kunst

Tags: , ,

No comments yet.

Skriv et svar