Nyt maleri | Crazy Clown

CrazyClown_ramme_500px


Crazy Clown – her har I ham!

Klovnemotivet har egentlig altid forfulgt mig lidt, og for tiden er det det motiv, der popper mest frem, når inspirationsbølgerne ruller ind over mig. Og jeg klager ikke, for det er jo et skønt motiv, som man sjældent kan blive i skidt humør af at arbejde med. Personligt har jeg aldrig oplevet det.

Det seneste klovnemaleri har jeg lige malet færdig i dag. Jeg kalder det “Crazy Clown”. Han er på mange måder i tråd med mine øvrige malerier og klovne, men han er også blevet lidt sin egen. Jeg har lyst til at male vildt for tiden, gå amok med penslen og strøgene – og det har jeg gjort her. Han skulle ikke blive for finpudset, der skulle bare leges, det var sjovt og jeg er rigtig glad for resultatet. Håber I tager godt imod ham :)

Tags: , , ,

No comments yet.

Skriv et svar