London kalder Nibe

Jeg kan nok ikke altid løbe fra min nordjyske beskedenhed, men da jeg for nylig blev kontaktet af et galleri i London, som gerne ville have mig derover og udstille, blev jeg mildt sagt pavestolt – og igen taknemlig for internettets udbredelse:-) Tænk, at jeg kan sidde her som en lille mere eller mindre anonym kunstner i lille Nibe i lille Danmark og fange opmærksomhed fra et galleri i en kulturby som London. DET, synes jeg, er stort.

Der er tale om en fælles udstilling, hvor flere både etablerede britiske kunstnere og nye internationale navne vil deltage. Vi er lige nu ved at få styr på nogle detaljer, og det kan godt være, at det først bliver i 2009, at jeg begiver mig til London med malerierne under armen. Men inden vi får set os om, hedder det “London here I come”:-)

Tags: , ,

No comments yet.

Skriv et svar