Det skal handle om kunst!

Velkommen til min kunstnerblog

Velkommen til mit første indlæg på kunstnerblog.dk. Du har muligvis tidligere fulgt mig på min blog, hvor jeg skrev om både min kunst og mit grafiske design, men nu har jeg splittet det op i to nye blogge, denne om kunst – og www.designerblog.dk med fokus på grafisk design.

Jeg har de seneste måneder desværre været tvunget til at holde kunstneren i min mave lidt i ro. Den kære finanskrise har givet mig en lille pause fra det faste jobmarked, og jeg har for alvor været igennem vridemøllen hos A-kassen. Bl.a. har de valgt at betragte min kunstnerhobby som en selvstændig virksomhed, og al tid jeg bruger på udstillinger, at male, at blogge, at tale med potentielle kunder – bliver fratrukket mine dagpenge.


Nye tider på vej

Men nu har jeg heldigvis fået en fire måneders kontraktansættelse hos DegnGrafisk pr. 1. september, og samtidig er jeg blevet momsregistreret som freelancer inden for grafisk design. Så nu skal det ikke handle om A-kasse og dagpenge! Nej, det skal handle om kunst, og jeg garanterer dig, at der de kommende måneder vil komme gang i både kunsten og denne blog igen.

Tak fordi du kiggede forbi!

Tags: , , , ,

One Response to “Det skal handle om kunst!”


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-content/themes/scrollider/includes/theme-comments.php:70 Stack trace: #0 /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-content/themes/scrollider/includes/theme-comments.php(27): the_commenter_link() #1 /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(184): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(147): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(335): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2346): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/kunstnerblog.dk/public_ht in /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-content/themes/scrollider/includes/theme-comments.php on line 70