Om mine malerier

Jeg startede mit online-galleri Galleri Faurholdt tilbage i 2006. Malerierne hobede sig efterhånden op i kælderen, og jeg mente, at tiden var moden til at få ”folkets dom”. Det var da meget rart, at min mor kunne lide, hvad jeg lavede, men jeg ville også gerne høre det fra mere upartiske munde. Så jeg tog en dyb indånding og lancerede gallerifaurholdt.dk – og det er heldigvis gået rigtig godt.

Jeg er siden med jævne mellemrum blevet inviteret til at udstille på forskellige gallerier, i banker m.m. Det er utroligt spændende at komme ud og modtage “folkets dom”, men selvom flere muligheder har budt sig, har jeg også ved flere lejligheder takket nej til udstillinger og faste udstillerpladser. Jeg er ikke typen, der bare sætter mig til at male 10 malerier, fordi jeg skal. Jeg maler, når jeg brænder for det, når jeg ikke kan lade være. Det, tror jeg på, giver de bedste resultater.

Jeg maler med akryl, blyant, kul og pastelkridt. Nogle gange kombineres det hele, andre gange er det kun et par af materialerne, der benyttes. Det afhænger både lidt af motivet og dagens temperament.

Mine motiver og farver spænder vidt, men fælles for størstedelen er en forkærlighed for farver, lys og bevægelse. Og så vil jeg utrolig gerne, at mine malerier kan få folk til at trække på smilebåndet og føle sig godt tilpas – og det hører jeg heldigvis ofte, at de gør.

Jeg har ikke låst mig fast på bestemte motiver, men de fleste af mine malerier, kan passes ind i kategorierne “dyr”, “skæve eksistenser” og “landskaber”.

One Response to “Om mine malerier”

  1. Joachim 24. september 2012 at 22:51 #

    Hej Tine. Rigtig spændende side du har her – og virkelig fed stil. Jeg er vildt med, at det naive og barnlige ikke tager overhånd (som efterhånden er blevet lidt af en cliché), men at der stadig er det flotte håndværk engagement i en fed komposition, som giver én lidt at perciperer og studere nærmere. Jeg maler selv, dog i en lidt anden stil, men tag et kig forbi http://www.joachimhi.dk hvis du lyster. Tak for inspirationen.

Skriv et svar