Svært ikke at være lidt forelsket i WordPress…

Hvem kan ikke godt lide, når tingene kan gå hurtigt? Når man bliver tilpas udfordret, men omvendt ikke må bryde ud i gråd, fordi al logik er sendt en tur til Mars? Tjo, det kan jeg i hvert tilfælde godt – og måske er det derfor, jeg er så glad for at lege i WordPress. Og nu har jeg set mit snit til det igen.

Har du været på besøg på min kunstnerblog før, har du nok spottet, at der er sket lidt. Ok, der er faktisk sket meget – og det er med fuldt overlæg. Jeg ville nemlig have bloggen gjort til mere end blot en blog, den skal også fungere som min hjemmeside. I dag kører jeg med både kunstnerblog.dk og gallerifaurholdt.dk, men snart vil begge adresserne sende dig herind.

Det har flere fordele. Først og fremmest er det samlet. Opdateringer bliver lettere – meget lettere. Galleri Faurholdt kører i dag i et gammelt cms-system, hvor specielt upload til galleriet er noget bøvl. Så I kan forvente mere og flittigere opdateringer fra mig fremadrettet. Herligt :)

Temaskiftet og opbygningen er ikke 100 % på plads, men har du kommentarer, tager jeg pænt i mod dem. Noget af det, jeg er specielt glad for på denne nye blog, er muligheden for billeder i højre side, slideshow og siderne i den vandrette menu. Det giver mig mulighed for meget mere indhold og information. Og nårh ja, bemærk da også lige, at jeg har fået en facebook-send-knap på alle mine indlæg. Så kan du lynhurtigt dele, hvis du synes, jeg siger noget klogt eller uploader et skønt maleri.

Tak for din opmærksomhed :)

2 Responses to “Svært ikke at være lidt forelsket i WordPress…”


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-content/themes/scrollider/includes/theme-comments.php:70 Stack trace: #0 /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-content/themes/scrollider/includes/theme-comments.php(27): the_commenter_link() #1 /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(184): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(147): Walker_Comment->start_el('\t ...', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '\t ...') #4 /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(335): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '\t ...') #5 /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2346): Walker->paged_walk(Arra in /var/www/kunstnerblog.dk/public_html/wp-content/themes/scrollider/includes/theme-comments.php on line 70