Nordjyske kunstnere

Nettet har givet alle kunstnere en enorm mulighed for eksponering – det er indiskutabelt. Og rigtig mange kunstnere benytter sig af muligheden ved at have en hjemmeside, en blog eller være en del af de forskellige såkaldte kunstnerforums.

Kunstnerforums findes der efterhånden rigtig – rigtig – mange af. Nogle er gratis at være en del af, andre skal man betale for at uploade billeder til, og andre igen kan man kun få et link på, og det kan være i bytte for et link eller et banner på eget website. Der er som sagt rigtig mange muligheder, og det er da bare om at slå sig løs, for man kan jo egentlig ikke være på for mange sider – det gælder jo om at blive fundet.

Et mere eller mindre nyt sted at blive fundet, som kunstner, er på facebook, som til stadighed får flere og flere medlemmer. Udover at uploade billeder på din egen side, kan du også melde dig ind i flere forskellige kunstnergrupper. Jeg er selv medlem af en gruppe, der hedder ”idoart” og har for nylig oprettet en gruppe for nordjyske kunstnere, der hedder (surprise) ”Nordjyske kunstnere”.

Og hvorfor valgte jeg så at oprette endnu en kunstnergruppe? Hvis der er så mange andre, er det så nødvendigt? Ja, det mener jeg. Ikke fordi, der som sådan er noget i vejen med de andre grupper, men mere fordi jeg gang på gang kan konstatere, at når der er workshops, legedage, udstillinger m.m. er det næsten uden undtagelse altid i Århus og København. Nordjylland er i dette regi et uland, og det må vi have gjort noget ved – for der sker faktisk meget kulturelt i Nordjylland, og vi er faktisk mange etablerede eller spirende kunstnere fulde af ideer og talent. Det budskab, synes jeg, skal ud – og det gør vi bedst i samlet flok.

Så er du en nordjysk kunstner, vil jeg opfordre dig til at tilmelde dig vores gruppe. I samlet flok, kan vi sætte Nordjylland og nordjyske kunstnere på kortet!

Som Obama ville sige det ”Yes we can”!

Tags: , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar