Må melde udsolgt i kategorien “Landskabsmalerier”…

Landskabsmaleri af den nordjyske kunstner Tine FaurholdtEfter en forrygende weekend i Nørhalne må jeg nu melde udsolgt i kategorien “landskabsmalerier”. Jeg lovede en af de besøgende at få dette landskab smidt op her på siden, så det kunne vises frem derhjemme – det er hermed gjort, men “desværre” bliver det samtidig med meddelelsen om, at det er solgt…

Inden for de nærmeste dage, skal jeg nok sørge for en generel opdatering af siden her. Er der noget specifikt du mangler, så skriv til mig! Og vil du gerne løbende følge med på første række, kan jeg varmt anbefale dig at følge med på min facebookside:
https://www.facebook.com/kunstner.tinefaurholdt

Tak til alle, der kiggede forbi.

Farverige hilsner,
Tine

 

Tags: , ,

No comments yet.

Skriv et svar